Yle: Urheilu yhdistää!

Tämän vuoksi Liikunta yhdistää – hanke tarjoaa lajikokeiluja ja ohjattua liikuntaa! Etelä-Karjalainen edelläkävijä jo vuodesta 2011!

”Urheilu ja liikunta ovat oikein toteutettuina hyviä välineitä integroida vieraista kulttuureista tulevia ihmisiä yhteiskuntaan, kirjoittaa Yle Urheilun Kimmo Porttila. Kun kieli on vielä hakusessa, voi koulun penkillä tai missä tahansa muussa kanssakäymisessä kantaväestön kanssa tuntea itsensä riittämättömäksi. Mutta urheilun kieltä puhuvat kaikki. Eikä siinä tarvitse olla edes paras, jo osallistuminen antaa yhteenkuuluvuuden tunteen. Mikä tärkeintä, antaa urheilu kaiken harmin keskellä mielekästä tekemistä.”

Lue lisää ja katso video Ylen sivuilta: http://yle.fi/urheilu/kommentti_urheilu_yhdistaa_ei_jaapallomailamiekkailu/8330739

 

Mainokset