”Asukkaat liikkeelle” -tapahtuma

Asukkaat liikkeelle -tapahtuma tukee Täydellinen liikuntakuukausi -teemaa

– Asukkaiden Lappeenranta -toiminta haluaa myös omalta osaltaan liikuttaa asukkaita. Järjestämme Täydellinen liikuntakuukausi -teemaa tukien ”Asukkaat liikkeelle” -liikunnallisen tapahtuman Skinnarilassa PEPO:n Visma -areenalla lauantaina 19.9.2015 klo 12-16, kertoo Pia Haakana, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö. Tapahtuma on avoin kaikille asukkaille ja se on maksuton tapahtuma.

Asukkailla mahdollisuus osallistua liikkuen ja tutustua eri lajeihin
Paikalle on tulossa erilaisia liikkumiseen liittyviä toimijoita. – Haluamme esitellä asukkaille eri mahdollisuuksia liikkua, kaiken liikunnan ei tarvitse olla seuran kautta tapahtuvaa, vaan sitä voi harrastaa myös ihan itsekseen tai naapurin kanssa, Haakana kertoo.

Lisätietoja: Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki, puh 040 5494 740

Katso tapahtuman mainos tästä:
Asukkaat liikkeelle ilmoitus 8.9.2015

Mainokset