Monikulttuuriset olympialaiset 25.9. Imatralla!

Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien yhteinen Liikunta yhdistää -hanke kutsuu yhdessä Monikulttuuriyhdistys Kipinä! Ry:n kanssa kaikki kaupunkien maahanmuuttajat koolle kilpailemaan leikkimielisiin olympialaisiin. Tapahtuma järjestetään 25.9.2015 Avia Sport Arenalla Imatralla. Tapahtuma-aika on klo 9.00-13.00. Kyseessä on joukkuekilpailu. Kokoa siis kurssiltasi, työpaikaltasi tai harrastuksesi parista yksi tai monta kuuden (6) hengen joukkuetta, keksi joukkueellenne nimi ja ilmoittaudu mukaan. Voit myös saapua paikalle yksin ja ilmoittautua avoimiin joukkueisiin. Paras joukkue palkitaan! Liikunta yhdistää -hanke tarjoaa osallistujille ruoan, juoman ja kilpailulisenssin, sekä kuljetuksen Lappeenrannasta ja Imatralta.

Kutsu ystäväsi ja perheenjäsenesi mukaan! Katsojat ovat tervetulleita nauttimaan päivän tunnelmasta. Paikalta saa lisätietoa Lappeenrannan ja Imatran liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista. Keittolounaan hinta muille kuin kilpailijoille on 5€. Tarjolla on liikettä, musiikkia ja hyvää fiilistä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset viimeistään 14.9. mennessä joko
sähköpostilla: iitu.muukkonen@lappeenranta.fi tai
puhelimitse: 040-6317428

Olympiakutsu

Mainokset